Om oss i HRINVEST

Organisationens egna tillgång på kompetens gör skillnad, låter enkelt men att matcha kompetens mot utmaningar i verksamhet, digitalisering, AI gör sig inte själv. HRINVEST har gedigen erfarenhet av strategisk och operativ HR-arbete i mindre och större organisationer. Kompetens ger trygghet, trygghet ger framgång – detta har varit och är våra ledord. ISO-certifiering är just att skapa trygghet. Kvalitets- och miljöarbetet blir förutsägbart och konkurrenskraften högre.
Sedan gillar vi att andra vinner framgång, att se hur människor växer är vår belöning!

Vilka är vi?

Malin
Specialistsjuksköterska med inriktning mot intensivvård. Lång erfarenhet av pedagogiskt arbete och såväl handledning som metahandledning. Jag har implementerat nya pedagogiska handledningsmodeller inom vård och omsorg vilka bidragit till ökad pedagogisk kompetens hos handledare samt att fler studenter har fått tillgång till verksamhetsförlagd utbildning. Leder ett pedagogiskt förbättringsarbete som rör praktisk undervisning för universitetsutbildningar inom
vård och omsorg, och är kursansvarig för en kurs inom vårdpedagogik. Jag är utbildad
processhandledare och är delaktig i det nationella nätverket Handledning i Omvårdnad, som är en
sektion inom Svensk Sjuksköterskeförening.

Malin.lindberg@hrinvest.se
+46 (0)733540889

Rolf
Senior ledare med erfarenhet av ledarskap på högsta nivå i verksamheter från fem till 19 000 anställda. HR-direktören som startade eget företag – HR/affärsutveckling.
Som entreprenör skapat mer än 500 nya jobb till Blekinge. Haft glädjen att hjälpa ett par hundra att starta företag som ansvarig vid NyföretagarCentrum. Varit Klubbdirektör för Karlskrona HK, fick leda verksamheten under resan från Hockeyallsvenskan till SHL där det blev mer än 100 SHL-matcher. Arbetat som mentor, projektledare och rådgivare. Ansvarat för resan till ISO-certifiering.
Har ett stort samhälls engagemang men mest brinner jag för utveckling av människor och se din framgång!

rolf@hrinvest.se
+46 (0)708311313